ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №3 "СОНЕЧКО"
м. Володимир, Волинська область

ЗДО "Сонечко" - фіналіст конкурсу - "Кращі інклюзивні практики України"

   Уже другий рік  громадська організація «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2021». Для участі у конкурсі були запрошені заклади освіти, громадські організації, батьківські спільноти, творчі та спортивні колективи, і просто небайдужі люди, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти.

   Мета конкурсу – популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.

     Заклад дошкільної освіти №3 «Сонечко» – фіналіст конкурсу «Кращі інклюзивні практики України – 2021», єдиний з області представляв Волинь.

    Колектив дитячого садка запросили на фестиваль  кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів» у м. Скадовськ на офіційне нагородження.

На фестивалі  заклад представляла його директор Ростопчина Наталія, яка є генератором ідей інклюзивної освіти дошкільників та була ініціатором участі у вищезгаданому конкурсі. Досвід дитячого садка щодо діяльності інклюзивних груп «Дошкільна освіта – перша ланка соціалізації дітей з особливими освітніми потребами» увійшла у Збірник, де надруковано 63 кращих інклюзивних практики України.

Враження від заходу - яскраві, нові зустрічі, обмін досвідом… А ще чудова сонячна погода та відпочинок на березі Чорного моря зробили цю поїздку незабутньою.

Наталія Володимирівна вдячна голові правління громадської організації «Сонячні діти Херсонщини» Ханіковій Ірині Анатоліївні та всій команді за теплий прийом, організацію заходу, неймовірні враження від фестивалю.

            

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *