ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №3 "СОНЕЧКО"
м. Володимир, Волинська область

"Добро починається з тебе"

Криниця без джерела – це не криниця,

І колос – це не колос без зерна.

Без доброти душа – то є безкрила птиця,

Не заспіває жайвором вона.

   3 грудня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Кожного року у нашому закладі проводяться заходи, присвячені цьому дню.

   Протягом цього тижня були проведені наступні заходи: тематичні заняття на теми «Стежиною добра», «Вчимося доброти у сонечка» з переглядом мультиплікаційного фільму «Про дружбу та толерантність», корекційно-розвиткові заняття «Цікавинки для дитинки», година спілкування «Відкрий серце для добра», бесіда «Добра людина – вихована людина», фотовиставка «Добро починається з тебе», круглий стіл з педагогами  «В колі людської доброти».

   Під час проведення всіх заходів педагоги пояснювали дошкільнятам, що таких людей зазвичай називають людьми з особливими потребами; розповідали нашим вихованцям, що таке толерантність, якими рисами повинна володіти толерантна людина і яке відношення вона має у спілкуванні з людьми з обмеженими можливостями, звертали увагу на розуміння проблем і потреб таких людей. Виховуючи чуйність та співчуття у серцях майбутнього покоління, ми сприяємо усвідомленню і розумінню того, що інвалідність – це не вирок!
   Захищаючи гідність дітей з особливими освітніми потребами, ми сіємо у своїх душах та душах наших дітей   зернятко доброзичливості, милосердя, любові.

              

      

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *